Út, 20. 10. 2020

Nabídky CK ALPY pro sezonu 2021

Vážení přátelé, milovníci aktivně strávené dovolené,

koncem října 2020 je v tisku katalog ALPY 2021, ve kterém najdete výběr z programů, které pro vás připravila cestovní kancelář ALPY na další, již 31. sezonu.

V první části katalogu najdete několik tipů na ubytovací zařízení v Alpách, které patří do naší stálé a prověřené nabídky. Mnoho dalších hotelů a apartmánů najdete na našich stránkách www.alpy.cz. Zajišťujeme ubytování nejen v zimě, ale i v létě, v Rakousku, severní Itálii i ve Slovinsku. 

V druhé části katalogu je přehled zimních i letních programů a sportovních akcí, které zajišťuje CK ALPY ve spolupráci s Alpským klubem ALPENVEREIN.CZ a časopisem lidé&HORY. Nově jsme rozšířili nabídky jednodenních a vícedenních zimních programů na skialpech a na sněžnicích. Pokračuje i naše spolupráce s horolezeckými osobnostmi. S Radkem Jarošem můžete strávit týden na horském kole a poznávat s ním krásy Slovinska. Slovinská horolezecká legenda Viki Grošelj bude naším průvodcem při zdolávání u nás méně známých Západních Julských Alp. A s Peterem Habelerem vyrazíme do Zillertálských Alp. V nabídce nechybí ani velmi oblíbené a brzy obsazené autobusové zájezdy Alpy pro seniory

Katalog uzavírají nabídky treků v nepálském Himaláji. Mimo organizované zájezdy s českým průvodcem jsme schopni zajistit zcela individuální program treku v Nepálu ale i expedici na některou z nejvyšších hor v Himalájích.

Detailní popisy zájezdů, programů i ubytovacích kapacit najdete na www.alpy.cz

Mnoho krásných zážitků nejen z hor přeje váš ALPY TEAM