Čt, 11. 11. 2021

Setkání účastníků zájezdů CK ALPY - ZRUŠENO

Vzhledem k současné situaci a z důvodu ochrany zdraví jsme setkání zrušili!!

-----------

Vážení přátelé,

po roční pauze a trochu opožděně vás všechny společně s vedoucími zájezdů co nejsrdečněji zveme na obvyklé každoroční setkání účastníků zájezdů CK ALPY označované jako ALPY pro seniory, které se uskutečnily v tomto roce 2021.

Setkání proběhne v sobotu 27. listopadu 2021 od 13.00 hod a to opět ve školní jídelně Vyšší odborné školy dopravní, Masná 18, Praha 1 (za obchodním domem KOTVA).

Předpokládáme, že katalogy s nabídkou programů na rok 2022 jste všichni obdrželi - programy pro seniory jsou konečně zveřejněny na našem webu https://alpy.cz/alpy-pro-seniory. Na stejném místě je i formulář přihlášky na zájezdy.

Současně se omlouvám za nejen opožděné rozeslání této pozvánky, oproti minulým létům je to o 14 dnů později, ale i za opožděné uvedení detailních informací o jednotlivých vypsaných zájezdech. Těch změn, nejistot a chaosu a to nejen v oblasti legislativy třeba kolem pojištění je v posledních dvou letech nesmírně mnoho. Proto jsme třeba nebyli schopni vyhlásit nové podmínky pojištění pro účastníky zájezdů.

Přesto věřím, že si najdete čas a že se na setkání na zavedeném místě po roce opět sejdeme.
Předpokládám, že všichni, kteří se setkání zúčastní, mají budou mít ukončené očkování proti onemocnění covid-19 – to je nové pravidlo, které jsme se již naučili respektovat.

Nezapomeňte na dobrou náladu, všichni se těšíme na společné posezení.

Občerstvení bude jako obvykle – chlebíčky, víno, káva, čaj atd.

 

Ladislav Jirásko a vedoucí zájezdů