Čt, 06. 10. 2022

ALPENVEREIN.CZ partnerem sekce AUSTRIA

Od 1. 9. 2022 se společnost ALPY (protagonista členství v ÖAV - od roku 1991 nejprve spolupráce se sekcí Linz, od roku 1993 spolupráce se sekcí Innsbruck) stala partnerem sekce AUSTRIA. Důvodem této změny je náš zájem rozšiřovat nabídku členství v Alpenvereinu o další aktivity a přinášet českým a slovenským zájemcům o členství nové výhody.
Zavedené výhody členství v Alpenvereinu zůstanou zachovány. Jedná se o unikátní pojištění outdoorových a volnočasových aktivit definovaných v podmínkách Alpenverein Weltweit Service, poradenství při nehodách, slevy na chatách v Alpách, atd.

K novým výhodám bude patřit např. zdarma ubytování na jednu noc v 18 chatách v mnoha oblastech Rakouska, široký servis pro členy Alpského klubu Praha (Ortsgruppe Prag) - zdarma informační brožury v češtině o chatách a túrách především v alpských oblastech, ve kterých se nachází chaty sekce Austria (Dachstein, Ennstálské Alpy, Karnské Alpy, Hochschwab a další). Tyto brožury se připravují a budou vydány do konce roku 2022. Všechny výhody budou vyhlášeny do konce roku 2022.

Pokud se týká členství v Alpenvereinu, sekce Austria, garantujeme poskytování stejného servisu, který jsme v Česku zavedli od roku 1991 se sekcí Linz a který trval dodnes se sekcí Innsbruck. Náš informační servis bude rozšířen o nové prvky komunikace a poskytování aktuálních informací a novinek členství.

Registrační on-line systém ALPENVEREIN.CZ zajišťující členství v sekci Austria, který je od 1. 9. 2022 v nonstop provozu, bude rozšířen o další uživatelské funkcionality.

Rádi v našich řadách uvítáme jak nové členy, tak i členy jiných sekcí rakouského Alpenvereinu. Záleží na každém z vás, zda máte zájem pokračovat ve spolupráci s nejzkušenějším partnerem ÖAV v Česku a na Slovensku. Všem českým a slovenským zájemcům o členství v ALPENVEREIN.CZ sekce Austria současně garantujeme na rok 2023 nejvýhodnější výši členských příspěvků.

Členství můžete objednávat na www.alpenverein.cz.